קשישים ממרכז היום בגילה ביקרו בכנסת: "היה לי נעים מכובד ומרגש”

בני הגיל השלישי ביקרו במשכן כנסת ישראל במסגרת פרויקט “מחזירים אהבה”. ח”כ קורן: "סוגיית הבדידות בגיל השלישי היא אתגר שהחברה הישראלית מוכרחה להתמודד איתו"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ביקור בכנסת
ביקור בכנסת | צילום: עמיר עופר

ח”כ נורית קורן קיבלה את פניהם וסיפרה להם על עבודתה. הקשישים התעניינו, שאלו שאלות ואף השתתפו בדיון של ועדת הספורט. יו”ר הוועדה קיבל את פניהם ובירך אותם במילים חמות. “היה לי נעים מכובד ומרגש”, אמר אחד הקשישים בהתרגשות.

ח”כ נורית קורן אמרה אחרי הביקור: “כמדי שנה, גם היום שמחתי לארח בלשכתי קבוצת קשישים מעמותת מטב לרגל חודש הקשיש, לספר להם על פעילותי הפרלמנטרית בשורה רחבה של נושאים, לענות לשאלותיהם וכן לסייר עמם בכנסת. סוגיית הבדידות בגיל השלישי היא אתגר שהחברה הישראלית מוכרחה להתמודד איתו. מגיל צעיר חונכתי ברוח ‘אל תשליכני’, ולכן אמשיך להפיח רוח זו בחברה הישראלית”.

תגיות:
קשישים
/
כנסת
/
מחזירים אהבה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף