פועל נהרג לאחר שנפל מגובה של 9 קומות באתר בנייה בהרצליה

חובשים ופרמדיקים של מד"א דיווחו על פועל כבן 50 שנמצא ללא סימני חיים, וקבעו את מותו. לפני מספר ימים נהרג פועל בן 30 לאחר שנפגע בראשו מחפץ כבד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מד"א (ארכיון)
מד"א (ארכיון) | צילום: דוברות מד"א

פועל כבן 50 נהרג הבוקר (רביעי) לאחר שנפל מגובה של כ-9 קומות באתר בנייה ברחוב רוחמה בהרצליה. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום דיווחו כי הוא ללא סימני חיים, וקבעו את מותו.

ד"ר קובי שיף, רופא רכוב על אופנוע כבד של מד"א סיפר: "כשהגעתי למקום ראיתי בחצר למרגלות אתר הבניה פועל כבן 50 שוכב מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית לאחר שנפל מגובה רב. ביצעתי בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לי אלא לקבוע את מותו".

לפני כיומיים נפצע פועל כבן 19 לאחר שנפגע מחפץ כבד באתר בנייה בחריש. צוות מד"א פינה אותו לבית החולים הלל יפה בחדרה כשהוא בהכרה מלאה, עם חבלה רב מערכתית. מספר ימים קודם לכן נהרג פועל כבן 30 לאחר שנפגע בראשו מחפץ כבד שנפל באולם אירועים במועצה האזורית חוף השרון.

פראמדיק מד"א רכוב על אופנוע עידן סיפר כי "כשהגענו ראינו גבר כבן 30 שוכב בתוך האולם כשהוא מחוסר הכרה עם חבלת ראש קשה כשרופא ואחות שהיו במקום מבצעים בו פעולות החייאה בסיסיות". הוא הוסיף: "המשכנו את הטיפול הרפואי שכלל מתן תרופות, הנשמות ועיסויים אבל לצערנו כעבור זמן ממשוך נאלצנו לקבוע את מותו".

תגיות:
אתר בנייה
/
פועל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף