גבר כבן 50 נהרג לאחר שנפל מגובה של כ-12 מטרים בעת שעבד על סנפלינג בנשר

צוות מד"א שהגיע לזירת האירוע מצא את ההרוג שוכב סמוך לבניין מחובר לרתמות סנפלינג, כשהוא עם פגיעה מערכתית קשה וללא רוח חיים, ונאלץ לקבוע את מותו במקום

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אמבולנס מד"א
אמבולנס מד"א | צילום: תיעוד מבצעי מד"א
3
גלריה

גבר כבן 50 נהרג היום (רביעי) לאחר שנפל מגובה של כ-12 מטרים בעת שעבד על סנפלינג בנשר. צוות מד"א שהגיע למקום נאלץ לקבוע את מותו. המשטרה פתחה בחקירת המקרה, וכן חוקרי משרד העבודה זומנו למקום.

הפרמדיקים עופר ויניק וחגי קולטון סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את הגבר שוכב בסמוך לבניין כשהוא מחובר לרתמות סנפלינג, אזרחים במקום סיפרו לנו שהוא נפל מגובה רב בעת שעבד. ביצענו בו בדיקות רפואיות, הוא סבל מחבלה רב מערכתית קשה והיה ללא סימני חיים ולצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום".

אמבולנס מד''א
אמבולנס מד''א | צילום: תיעוד מבצעי מד''א

ארבעה מהפצועים פונו לבית החולים הדסה עין כרם בירושלים. אחד הפצועים, גבר בן 25, פצוע קשה וסובל מחבלה בראשו, הובהל לבית החולים כשהוא מורדם ומונשם. היתר נפגעו באורח קל-בינוני.

אתר תאונת העבודה בבית שמש
אתר תאונת העבודה בבית שמש | צילום: תיעוד מבצעי מד''א
תגיות:
תאונה
/
מד"א
/
סנפלינג
/
נשר
/
פועל נהרג
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף