"אנחנו שומעים בשבועות האחרונים כל מיני רמזים על כל מיני מימונים זרים לפעילות שלנו, גרמניה ואיראן, שום מימון זר אין כאן", אמר שחר בפתח דבריו. "אנחנו מממנים את עצמנו, אנחנו תעשייה חזקה עם לא מעט משאבים ואנחנו מתכוננים לממן בעצמנו את הפעילות שבעינינו היא הפעילות החשובה ביותר למען הדמוקרטיה בישראל".
לדבריו, "אנחנו עושים את זה כבר שישה שבועות ואנחנו נמשיך כל עוד צריך. אנחנו, בניגוד לצד השני, לא ממומנים על ידי מיליארדרים איזוטריים אמריקאים מהימין הקיצוני. אנחנו מממנים את עצמנו, ישראלים שהרוויחו את כספם כאן בהייטק הישראלי, והיום מוציאים אותו למטרה קדושה".
עוד אמר שחר, כי "אנחנו מגיעים מעולם של עשיית עסקים. אנחנו לא מאמינים במאבק לשם מאבק. אנחנו מאמינים במאבק לשם השגת איזושהי מטרה. המטרה שלנו היא בסופו של דבר לשמר את הדמוקרטיה בישראל ולא לתת לחקיקה הנוכחית לעבור כפי שהיא מוצעת כרגע".
"מה בדיוק תהיה המתכונת של הגעה לשם? קשה לדעת, אני לא יודע כרגע", אמר. "אני לא יודע אם הממשלה תמשיך במעשיה, או שתחליט לעצור, לקחת נשימה ולנסות להגיע להידברות. אני משער שאם הממשלה תעשה את זה, היא תמצא אותנו כשותף שמסוגל באמת להזיז הרים. לעשות עסקאות - אנחנו יודעים".
על הקואליציה אמר: "כרגע זה נראה שהם נחושים להמשיך בדרכם. לפחות היום זה מה שהם עושים. אני מקווה שמישהו שם יקום, יתעשת ויבין את גודל הנזק שהם הולכים לגרום לישראל, אם הם ימשיכו בדרכם הנוכחית".
לטענתו, הנזקים כבר מורגשים. "התעשייה שלנו רואה לרחוק. כשמשקיעים בחברות טכנולוגיה ובקרנות הון סיכון, מסתכלים שנים קדימה, וכרגע חוסר הוודאות שנוצר כאן הוא כל כך גדול שכל משקיע בר דעת שם רגע פאוזה על תוכניות ההשקעה שלו", אמר.
עוד הסביר: "כשאנחנו משקיעים בחברות טכנולוגיה בישראל, הן לא בהכרח צריכות להיות חברות ישראליות. הן יכולות להיות רשומות למסחר בארצות הברית, שהקניין הרוחני שלהן יישב בארצות הברית, ואז בעצם אין הרבה בעיה עם השקעה בהן. הבעיה שנוצרת כאשר משקיעים בחברות אמריקניות בישראל, במקום בחברות ישראליות זה שכל הערך שייווצר מהחברות האלה לא יגיע לישראלים".
לסיום התייחס לדיווח ב'חדשות 12', לפיו האמריקאים דורשים לדווח לנאסד"ק על חברות ישראליות בחו"ל שנדרשות לדווח על הסיכונים שלהן. "מה שאני שומע כרגע מעורכי הדין שעוזרים לכתוב את הטפסים האלה כל שנה, שקמה דרישה לרשום שישראל היא בסיכון נוסף מהסיכונים שהיו בה עד היום בגלל המצב המשפטי שלה", אמר.