לא גיבורי ישראל: אלמונים תקפו את בעל דוכן "לחם חביתה" בנתניה

שלושה תושבי נתניה בגילאי 27-38 נעצרו בחשד שתקפו את בעלי הדוכן המזון הפופולרי "לחם חביתה" שנמצא בעיר על פי החשד בעקבות ויכוח על חנייה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
"לחם חביתה"
"לחם חביתה" | צילום: שי שושן גואטה

השלושה נעצרו במקרה, לאחר שבלשי תחנת נתניה פעלו אמש באופן יזום כנגד גורמים פליליים בעיר. במהלך הפעילות באזור התעשייה החדש בעיר, זיהו הבלשים את שלושת החשודים אשר חלקם היו רעולי פנים, כשהם תוקפים באגרופים ובלום ברזל את בעל הדוכן ואת בנו.

מחקירת המשטרה עולה כי לאירוע התקיפה קדם אירוע אלים בשעות הבוקר בעקבות ויכוח על חנייה כשאחד החשודים הבהיר לבעלי לחם חביתה, "אני אחזור לכאן ואראה לכם". לטענת המשטרה השלושה הגיעו בשעות הערב כדי לסגור חשבון כשהם חמושים לדבריה באלות, לום סכין ורעלות על הפנים .

שניים מהחשודים שומרים על זכות השתיקה ואילו חשוד שלישי מתעקש על כך שנעצר לחינם וכי נוכחותו במקום הייתה אקראית ללא קשר לאירוע התקיפה הנטען.

עו"ד ג'קי סגרון, המייצג את מאיוסט ובונקר: "המשטרה מיהרה לעצור את מרשיי. כל האירוע לכאורה מתועד ובתיעוד , אם היו אוספים את הפרטים היו נחשפים לפרטים אחרים ולא בהכרח שהלקוחות שלי היו נעצרים. החוקרים לא צפו בסרטונים ממש וזה לא תקין. אני מניח שהתמונה תתבהר ומרשיי ישוחררו".

תגיות:
נתניה
/
תקיפה
/
דוכני מזון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף