שני קטינים מבאר שבע מואשמים בסחר בקנאביס באמצעות האינסטגרם

כתבי אישום הוגשו נגד שני נערים בני 16 שמכרו על פי החשד חומר החשוד כסם מסוג קנאביס לקטינים בני עירם במהלך מספר הזדמנויות, לאחר שביצעו את ההזמנה באמצעות הרשת החברתית

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
סמים
סמים | צילום: Pixabay

עד כה ידוע למשטרה על שלושה קטינים תלמידי בתי ספר בעיר שרכשו סמים משני החשודים בסחר, כל זאת במספר הזדמנויות שונות ולאחר שביצעו את ההזמנה באמצעות רשת האינסטגרם.

על פי החשד הקטינים החשודים הגיעו בסמוך לבית הספר בו למדו הקטינים להם ביקשו למכור, אז יצאו אלו אל מחוץ לכותלי בית הספר ורכשו את החומר החשוד.

במשטרה לא יודעים עדיין עם הקטינים הכניסו את הסמים לתוך בית הספר או שהסתירו אותם במקומות אחרים עד לסיום יום הלימודים.

נגד שני הקטינים החשודים, אשר לכל אחד מהם מיוחסות עבירות סחר נפרדות, הוגשו כתבי אישום בגין המיוחס להם באמצעות חטיבת התביעות של משטרת ישראל, וכן בקשות למעצרם עד תם ההליכים המשפטיים.

"אנו פונים להורים לגלות מעורבות הורית בנעשה עם בני הנוער ברשתות החברתיות ולדווח למשטרת ישראל בכל מקרה מעורר חשד למעורבות בדבר עבירה או חשש להיפגעות ילדיהם",  נמסר מהמשטרה.

תגיות:
אינסטגרם
/
סמים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף