התאונה בבית דגן: "נהג כזה הוא כמו כדור שיוצא מלוע של רובה"

המשטרה הציגה היום לבית המשפט ראיות, כי בדמו של הנהג המעורב בתאונה בסוף השבוע בבית דגן הייתה כמות אלכוהול העולה פי 26 מהמותר לגילו. "הוא נהג לשתות הרבה, כך לטענתו, יחד עם אביו, ולעלות אחר כך על ההגה"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תאונת הדרכים בצומת בית דגן
תאונת הדרכים בצומת בית דגן | צילום: ליאור פז, תיעוד מבצעי מד"א
walla video test11 | צילום:

בדיון עצמו, אמר נציג המשטרה כי בבדיקת הדם שנלקחה מהנהג הפוגע כארבע שעות אחרי התאונה, התגלו 339 מ"ג אלכוהול, כאשר לטענתו, המקסימום המותר עמד על עשרה מ"ג. בבדיקה שהתבצעה בבית החולים התגלה בדמו 166 מ"ג של אלכוהול, פי 16 מהמותר לאדם בגילו. "אופי התאונה והנסיבות ביחס להתנהגותו בכביש מאוד דומות. נהג כזה ששותה ולוקח את ההגה לידיים זה כמו כדור שיוצא מלוע של רובה. הוא נהג לשתות הרבה, כך לטענתו, יחד עם אביו, ולעלות אחר כך על ההגה", אמר נציג המשטרה לשופט אבי סתיו.

כזכור, התאונה, שהתרחשה בין שני רכבים פרטיים בכביש 412, הובילה למותה של שמאילוב כהן בת ה-17. בנוסף, גבר כבן 30 ואישה נוספת כבת 25 נפצעו באורח קשה בתאונה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לנפגעים טיפול רפואי ראשוני ופינו אותם למרכז הרפואי שמיר ולבית החולים תל השומר.

תגיות:
תאונה
/
הקטל בכבישים
/
משטרה
/
מעצר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף