נתניהו על הרצח ביו"ש: "נבוא חשבון עם המרצח"

ראש הממשלה מסר את תנחומיו למשפחתה של אסתר הורגן, שגופתה נמצאה הלילה בצפון השומרון. על פרטי המקרה הוטל צו איסור פרסום לאור התפתחויות בחקירה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
החיפושים אחר הנעדרת בשומרון
החיפושים אחר הנעדרת בשומרון | צילום: דוברות יכ"ל
2
גלריה

מדובר בתושבת היישוב טל מנשה בשומרון, שיצאה את ביתה אתמול ב-13:00 להליכה, ובשלב מסוים בשעות הלילה דיווח בעלה למשטרה כי היא לא שבה לביתה. בעקבות הדיווח, והעובדה שלא מוכר רקע של אלימות בתוך המשפחה, הוזעקו כוחות משטרה לאזור ופתחו בסריקות בניסיון לחפש אחריה. מאוחר יותר דיווחה חברתה כי היא ראתה אותה נכנסת ליער ב-13:50.

במהלך החיפושים היא נמצאה בצד הדרך ללא רוח חיים כשעליה סימני אלימות קשים. מחקירה ראשונית עולה כי גולגולתה רוצצה באמצעות חפץ כבד לאחר שככל הנראה הותקפה במהלך ההליכה. בשל התפתחות בהליכי החקירה, הוטל צו איסור פרסום כולל על החקירה לרבות פרטיה, שמות החשודים ופרטים נוספים.

walla video test11 | צילום:
הזירה בה נמצאה גופת האישה ביער שקד בשומרון
הזירה בה נמצאה גופת האישה ביער שקד בשומרון | צילום: דוברות המשטרה

פרמדיק מד"א אסף תפוחי סיפר: "הובילו אותנו למקום שבו שכבה אישה כבת 52 מחוסרת הכרה, ביצענו בדיקות רפואיות, היא הייתה ללא נשימה, ללא דופק וללא כל סימני חיים ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותה".

תגיות:
חשד לרצח
/
שומרון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף