הותר לפרסום: אחיו של משה קצב נעצר בחשד למעורבות בפרשת עבירות מס

אחיו של נשיא המדינה לשעבר, נעצר בחשד שהפיץ חשבוניות פיקטיביות עבור ארגוני פשיעה, כך הותר לפרסום. מעצרו התבצע במסגרת חקירת אנשי עסקים וגורמים עברייניים, בחשד למעורבותם בפרשת מס

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תחנת משטרה
תחנת משטרה | צילום: דוברות המשטרה

עורכי הדין עמית חדד, אלי פרי ואבי אלבו המייצגים את אחיו של קצב מסרו בתגובה: "מרשנו נחקר במסגרת פרשייה רחבת היקף שאין לו כל קשר אליה, ולראיה מבין כל המעורבים שהובאו לבית המשפט מרשנו הינו היחיד שבקשת המעצר בעניינו נדחתה ובית המשפט הורה על שחרורו המיידי. אנחנו מברכים על כך שכבר בשלב ראשוני זה בית המשפט הבין שמרשנו אינו קשור לחשדות, ובטוחים שגם משטרת ישראל תגיע לאותה מסקנה בהקדם".

זמן קצר לאחר מכן הודיעה המשטרה כי מעצרו של אחיו של נשיא המדינה לשעבר משה קצב הוארך. יחד עמו, ישארו במעצר שבעה חשודים נוספים, לתקופת זמן שבין שלושה ימים לשבעה ימים.

תגיות:
משה קצב
/
ארגוני פשע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף