"הכל מאוד מורכב שם, אני רק רוצה שהמשטרה תבדוק את האמת. אני רוצה לדעת מי אשם במוות שלו", אמרה אלה, אך הבהירה כי "אם להגיד את האמת, אני לא מאמינה שהאמת תצא לאור, זה 50-50".
בפתח השיחה סיפרה אחותו של פליקס כי המשפחה פנתה למשטרה זמן קצר לאחר מותו, אך לא זכתה למענה: "זה מובן מאליו שזה המון זמן. אנחנו פנינו למשטרה, אולי אחרי שבוע שאחי נפטר, ואמרו לנו שלא צריך שום עדות בגלל שהמשטרה פותחת בעצמה את החקירה הזאת, ובסוף יצא שהם לא פתחו בזה".
"אנחנו נסענו הביתה בסביבות 20:00 והחלטנו לבקש מהרופאים לא לעשות לו החייאה, בגלל שאמרו ש-99.9% שהוא לא ישרוד. אז אנחנו ביקשנו להתקשר אלינו, ובסביבות 1:30 בלילה הודיעו לנו שהוא נפטר, ואני ובן שלי נסענו והגענו לשם. הוא נפטר ב-00:30, פחות מחצי יום אחרי שהתקשרו אלינו", הוסיפה.
עוד היא סיפרה כי "קיבלנו תשובה מוולפסון שהייתה קריסה מלאה של כל המערכת שלו, אבל מה בדיוק? לא יודעת. רק אמרו הרעלת בשר. אף אחד אחר לא פנה אלי, לא משרד הבריאות, לא בית דפנה".
לטענה, היא הייתה נוהגת לבקר את אחיה ב"בית דפנה" לעיתים קרובות, ואף גילתה בעבר כי החלו במקום לבצע למדיירים דיאטה ללא הסכמה: "הייתה תקופה שעשו להם דיאטות בלי הסכמה והוא הגיע הביתה עם נשיכות על הגוף. מישהו נשך את הגוף שלו. אני הגעתי לשם ואמרו שעושים להם את הדיאטה, אז הם כועסים אחד על השני, ואני דרשתי להפסיק את הדיאטה מיד".