בקבוק תבערה הושלך על לשכת בן גביר בשמעון הצדיק | צפו בתיעוד

המשטרה והשב"כ פתחו בחקירה בחשד לניסיון הצתה של הלשכה שהקים ח"כ איתמר בן גביר בשכונת שמעון הצדיק בירושלים, לאחר שהושלך לעברה בקבוק תבערה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
ניסיון הצתת לשכתו של איתמר בן גביר בשכונת שמעון הצדיק (שייח' ג'ראח) ירושלים (צילום: לשכת בן גביר) | צילום:
איתמר בן גביר
איתמר בן גביר | צילום: אבשלום ששוני

בתגובה מסר יו"ר עוצמה יהודית בן גביר: "ההסתה הפרועה של גנץ ולפיד מתירה את דמי. השמאל לא מפסיק לתקוף ולכתוש אותי, לנהל נגדי ומסע דה-לגיטמציה. ההסתה הפרועה הזאת גרמה לשריפה ותמרור אדום על מה שעלול לקרות בהמשך. היום זרקו על לשכתי בקבוק תבערה ומחר, זה עלול לקרות נגדי באופן ישיר".

בנוסף, עם הגעתו למקום אמר בן גביר: "הניסיון להצית את הלשכה מהווה תוצאה ישירה של ההסתה נגדי בידי לפיד, גנץ ושאר השותפים שלהם בשמאל. פעם אחר פעם הם מכפישים אותי ועושים לי דה לגיטימציה - והתוצאות לא מאחרות לבוא. אני אומר בצורה ברורה: אם שערת משערות ראשי תיפול, זו האחריות שלהם. מילים יכולות להרוג".

תגיות:
איתמר בן גביר
/
בקבוק תבערה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף