שני תושבי אשדוד נעצרו בחשד להחזקת של למעלה מחצי ק"ג סמים מסוכנים

שני צעירים משתייכים לכנופיית הגרוזינים המצויה בברית עם אייל נגר. במהלך החיפוש נתפסו למעלה מחצי ק"ג סמים מסוכנים, בהם קנאביס, קריסטל ודוסה, וכן כ-2,700 ש"ח במזומן

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
ניידת משטרה, צילום המחשה
ניידת משטרה, צילום המחשה | צילום: דוברות המשטרה

במסגרת מאבקה של המשטרה כנגד כנופיות הפשיעה באזור גזרת לכיש והדרום פשטו בלשי תחנת משטרת אשדוד שבמרחב לכיש על דירה באשדוד המשמשת את חברי אחת הכנופיות ותפסו בתוכה למעלה מחצי ק"ג סמים מסוכנים מסוגים שונים וכסף מזומן . שני צעירים המשתייכים לכנופיית הגרוזינים המצויה בברית עם אייל נגר/ החשודים בהחזקת הדירה ששהו במקום נעצרו לחקירה.

כאמור מרחב לכיש של המחוז הדרומי, ממשיך לשים במרכז המאמץ את המאבק הנחוש בעבריינים המשתייכים לכנופיות וארגוני הפשיעה, במטרה 'להכות' בהם בכל תחום בו הם עוסקים על מנת להרחיקם מהציבור ובכך למגר את הפשיעה החמורה. בתוך כך, בפעילות ממוקדת של תחנת אשדוד נגד חברי כנופיית פשיעה בעיר, פשטו השוטרים במהלך סוף השבוע על הדירה המשמשת את העבריינים ברחוב יקינטון, בשעה שלפי החשד עסקו במקום בסחר בסמים מסוכנים והכנת התוצרת לשם הפצתה ברחבי העיר והאזור.

במהלך החיפוש נתפסו למעלה מחצי ק"ג סמים מסוכנים, בהם קנאביס, קריסטל ודוסה, וכן כ 2700 ש"ח במזומן. שני חשודים, תושבי אשדוד בני 26, שהיו בדירה נעצרו לחקירה במשטרת אשדוד, ומעצרם הוארך ע"י בימ"ש השלום בארבעה ובשישה ימים.

תגיות:
סמים
/
אשדוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף