כתב אישום הוגש היום (שלישי) נגד שלושה תושבי השרון בגין סחיטה באיומים, סחר והחזקת נשק והטרדה מינית. חקירת האירוע החלה עם קבלת תלונה מנער בן 15 שטען כי נחטף על ידי השלושה תוך כדי איום בנשק, במטרה שימסור להם את פרטיו של תושב הצפון אשר בינם לבינו התגלה סכסוך.
מהחקירה עלה כי במהלך החטיפה איימו הנאשמים על הקטין כי במידה ולא ישתף איתם פעולה הם יפגעו בבני משפחתו וכן איימו על אימו, שיפגעו בה ובמשפחתה, לרבות כוונה לחתוך את אצבעותיו של הבן במידה ולא ישתף עמם פעולה. עם התפתחות החקירה תאמו השוטרים "מפגש" מחודש בין הקורבן לנאשמים בתחנת הרכבת בעיר.
בעת המפגש הצליחו הבלשים לעצור את שלושת הנאשמים ובחיפוש בתיקיהם תפסו הבלשים אקדח גז, קאטר, אזיקונים, דבק סלוטייפ ומסכת אב"כ. כמו כן ברשות אחד הנאשמים אותרו פריטים אישים של הנסחט אשר נשדדו ממנו לפני מספר ימים. בנוסף, עלה מן החקירה כי אחד הנאשמים הפיץ תמונות אינטימיות של הקורבן במטרה להגביר את הלחץ עליו.