חשד: בן 19 מאלעד ביצע עבירות מין באחיותיו הקטנות

עם קבלת התלונה נעשו מספר פעולות חקירה מואצות ובסיומן עצרו אמש השוטרים את החשוד ובסיומה נכלא. בית המשפט השלום בפתח תקווה האריך את מעצרו בשישה ימים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אדם באזיקים, אילוסטרציה
אדם באזיקים, אילוסטרציה | צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90

במשך מספר שנים ביצע על פי החשד צעיר בן 19 תושב אלעד עבירות מין חמורות בשתי אחיותיו הקטינות שגילן מתחת ל- 12, עד שמעשיו דלפו, והגיעו לידיעת המשטרה שפתחה בחקירה רגישה ואתמול (שלישי) ביצעו את מעצרו של הצעיר שמעצרו הוארך בבית משפט השלום בפתח תקווה עד ליום שני הקרוב.

הפרשה כולה נחשפה בימים האחרונים עת הגיע אל משטרת ראש העין מידע ולאחריה הוגשה תלונה בגין עבירות מין לכאורה שביצע בן משפחה באלעד בשתיים מאחיותיו הקטינות תוך שהוא רומס את כבודן, חירותן ומשתלט על נפשן לביצוע עבירות מין חמורות בגופן במשך מספר שנים בהיותן רכות בשנים.

עם קבלת התלונה נעשו מספר פעולות חקירה מואצות ובסיומן עצרו אמש השוטרים את החשוד כבן 19 לחקירה ובסיומה נכלא. הבוקר הובא החשוד לדיון בבית המשפט השלום בפתח תקווה ומעצרו הוארך בשישה ימים כדי לאפשר למשטרה להמשיך את החקירה כשהחשוד מאחורי סורג ובריח.

תגיות:
אלעד
/
חשד לעבירות מין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף