חשד: מדריך ספורט ברחובות נעצר בגין עבירות מין בקטינה

על פי החשד, המדריך ביצע עבירות של מעשים מגונים במספר הזדמנויות, ובמשטרה בודקים האם מדובר בנפגעת אחת למעשיו, או שמא ישנן חניכות נוספות שהחשוד ביצע בהן מעשים מגונים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
ניידת משטרה
ניידת משטרה | צילום: דוברות המשטרה

תושב רחובות בשנות ה–40 לחייו, המשמש כמדריך ספורט במסגרת חוגים עירוניים ברחובות נעצר לחקירה בחשד שביצע עבירות מין בחניכה שלו, קטינה בת 12 תושבת העיר. בית משפט השלום בראשון לציון האריך היום (ראשון) את מעצרו עד מחר ואסר בשלב הזה, לבקשת סנגורו של החשוד לפרסם כל פרט מפרטיו של המדריך.

חקירת המשטרה החלה בעקבות תלונה של הקטינה לפיה המדריך שלה נגע בגופה בניגוד להסכמתה וזאת תוך ניצול מרותו לכאורה כלפיה. על פי החשד, ביצע המדריך עבירות של מעשים מגונים במספר הזדמנויות ובמשטרה בודקים עתה האם מדובר בנפגעת אחת שנפלה קורבן למעשיו או שמא ישנן חניכות נוספות שהחשוד ביצע בהן מעשים מגונים.

החשוד נעצר במהלך סוף השבוע האחרון בתום מספר פעולות חקירה שביצעו חוקרי משטרת רחובות. בית המשפט כאמור האריך את מעצרו של החשוד אולם הטיל צו איסור פרסום על פרטיו וזאת לבקשת סנגורו. החקירה נמשכת.

תגיות:
רחובות
/
חשד למעשים מגונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף