אין מה לעשות איתם הם רק רוצים לרקוד: המשטרה סגרה מסיבת טבע בלתי חוקית בקיסריה

שוטרי מחוז חוף הגיעו לאזור פתוח בקיסריה בסוף השבוע האחרון לאחר שהתקבלה במוקד תלונה על רעשי מוזיקה חזקים מהאזור. כשהגיעו למקום, ראו מסיבת טבע ובה מאות חוגגים - ופיזרו אותה. צעירים בני 24 ו-30 נעצרו

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מסיבת טבע (למצולמים אין קשר לכתבה)
מסיבת טבע (למצולמים אין קשר לכתבה) | צילום: יהודה לחיאני

המשטרה ממשיכה את מאבקה במסיבות הטבע הפיראטיות. שוטרי מחוז חוף שנחשפו להתארגנות של מסיבת טבע באזור קיסריה במהלך סוף השבוע האחרון פיזרו מהמקום מאות צעירים שהתקהלו במקום באופן בלתי חוקי. השוטרים החרימו את ציוד ההגברה ועיכבו לחקירה את מארגן המסיבה והדי ג'יי, שניהם צעירים בני  24 ו-30 תושבי צור יגאל.

השוטרים הוזעקו למקום בעקבות תלונות של תושבים על רעש חזק שהרעיד את האזור, והגיע לשטח הפתוח סמוך לקיסריה. כשהתקרבו אל מקום האירוע, זיהו וויוליום גבוה של מוסיקה ובהגיעם לאזור המסיבה הבחינו במאות חוגגים במסיבת טבע לא מאושרת ובלתי חוקית, והורו על פיזור המסיבה.

נציין כי כל מסיבת והשמעת מוסיקה תחת כיפת השמיים מחייבת היתר כדין ואת אישור המשטרה במיוחד שבאירועים אלו מוכרים אלכוהול. חשוב להדגיש כי מסיבות הטבע ללא אישור מהוות סכנה בטיחותית לחוגגים במיוחד בימים אלו שכן מדובר באזורים חשופים ובתקופת מלחמה.

מעבר לכך הם מהווים מטרד ציבורי לתושבים המתגוררים בסמיכות ובמשטרה החליטו להיאבק בתופעה ולסכל כל אירוע שכזה מבעוד מועד ובמקרים שבהם המסיבות בעיצומן לפזר את המסיבה על חוגגיה ולעצור את המעורבים בהפקתה.

החקירה בעניינם נמשכת.

תגיות:
קיסריה
/
מסיבת טבע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף