פעם נוספת: רימון הושלך לעבר בניין מגורים בפתח תקווה

עדי ראייה סיפרו כי רוכב אופנוע רעול פנים הגיע למקום, השליך ככל הנראה את הרימון ונמלט מהמקום. רעש הפיצוץ נשמע למרחקים רבים ולנוכח המצב היו כאלה שחשבו שמדובר באירוע ביטחוני

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
רימון הושלך לבניין בפתח תקווה
רימון הושלך לבניין בפתח תקווה | צילום: ללא
2
גלריה

פעם נוספת: רימון הושלך הערב (ראשון) לעבר בניין מגורים בשכונת שערייה שבפתח תקווה. כוחות משטרה גדולים שהגיעו לזירה, פתחו בחקירת נסיבות האירוע לצד איסוף ממצאים ואיתור אחר חשודים במקרה. במקביל, חבלן הוזעק גם הוא למקום וטיפל ברימון.

עדי ראייה סיפרו כי רוכב אופנוע רעול פנים הגיע למקום, השליך ככל הנראה את הרימון ונמלט מהמקום לעבר כביש 40. רעש הפיצוץ נשמע למרחקים רבים ולנוכח המצב היו כאלה שחשבו שמדובר באירוע ביטחוני. "הבית כולו רעד, פחות מ-25 דקות הייתי למטה, עליתי וכל הבית זז. ירדתי שוב למטה וחשכו עייני, הלובי ספג נזק גדול. השמשה התנפצה, ריהוט נשבר, זה היה יכול להסתיים בצורה חמורה עם נפגעים. הייתי בטוח שנפל טיל בבניין שלנו", סיפר אחד השכנים.

רימון הושלך לבניין בפתח תקווה
רימון הושלך לבניין בפתח תקווה | צילום: ללא

על פי החשד מדובר באירוע נוסף במסגרת סכסוך הכנופיות הממושך שמלווה את העיר בתקופה האחרונה.

תגיות:
פתח תקווה
/
רימון יד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף