שני גברים ואישה נפצעו באורח קל-בינוני באירוע ירי לעבר ביתו של ראש מועצת ערערה

שני גברים ואישה נפצעו באורח קל-בינוני באירוע ירי לעבר ביתו של ראש מועצת ערערה. הפצועים פונו לבית החולים סורוקה לקבלת טיפול רפואי. על פי החשד הרקע לאירוע הוא סכסוך פלילי

פלד ארבלי צילום: ללא
זירת החיסול בערערה. באדיבות דוברות מד"א | צילום: דוברות מד"א

שני גברים ואישה נפצעו באורח קל-בינוני היום (שישי) באירוע ירי לעבר ביתו של טלב אבו עראר, ראש מועצת ערערה שבנגב. הפצועים פונו לבית החולים סורוקה לקבלת טיפול רפואי.

על פי החשד הרקע לאירוע הוא סכסוך פלילי. לפי החקירה, הפצועים הם בני משפחתו של ראש המועצה (אשתו ושני בניו). אבו עראר כיהן כראש בעבר כראש מועצת ערוער בשנים 2000 - 2004. לתפקיד הוא נבחר בשנית רק בחודש מרץ האחרון.

טאלב אבו ערער
טאלב אבו ערער | צילום: הדס פרוש , פלאש 90

בשנת 2013, כיהן כחבר כנסת ברשימת רע"מ-תע"ל. בבחירות לכנסת ה-20 היה במקום התשיעי של הרשימה המשותפת של המפלגות הערביות - בל"ד, תע"ל וחד"ש. בכנסת זו כיהן במשך כשש שנים.

תגיות:
ערערה
/
טאלב אבו ערער
/
ראש מועצת ערערה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף