אוחנה הדגיש: "ביום רביעי הקרוב נשיא פרגוואי מגיע לארץ, ונתניהו אמור לנאום במליאה. זימונו דווקא במועד זה פוגעת במעמד האירוע ומנמיכה את הדיון ההיסטורי. אבקש כי בית המשפט הנכבד יפנה לתיאום איתי". עוד טען כי על פי חוק חסינות חברי הכנסת, בית המשפט מחויב לתאם את מועדי העדות מולו. במכתב נוסף שנשלח מטעם רה"מ מוצע כי העדות תדחה מרביעי ליום אחר.
לדבריו, "ההיגיון מאחורי הסעיף הוא למנוע פגיעה של רשות אחת (השופטת) בסדרי עבודתה של רשות אחרת (המחוקקת). למשל, חובתי כיושב ראש הכנסת לאפשר לכל 120 חברי הכנסת להצביע במליאת הכנסת בימי ובשעות פעילותה".
מנגד, עו"ד ברק לייזר, היועץ המשפטי של הנהלת בתי המשפט, השיב: "מבלי להתייחס לגופם של דברים ובשים לב לכך שעניין זה תלוי ועומד בפני בית המשפט המחוזי בירושלים, מועברת פנייתך לבית המשפט, שיפעל בעניין בהתאם לשיקול דעתו".
כזכור, מוקדם יותר השבוע בית המשפט המחוזי דחה את בקשת נתניהו לצמצום ימי עדותו, וקבע כי היא תיערך שלוש פעמים בשבוע בשעות 10:00–16:00, עם שני דיונים בלבד בשבוע הקרוב.