אחרי מרדף ממושך: שב"ח בן 16 נעצר לאחר שגנב רכב ביהוד

קטין בן 16, תושב השטחים, שב"ח, נעצר לאחר שהתקבלה תלונה על גניבת רכב ביהוד. החשוד הובא לבית המשפט השלום לנוער בבת ים, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו. החקירה נמשכת

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
גניבת רכבים
גניבת רכבים | צילום: דוברות המשטרה

תופעת גניבות כלי הרכב הפכה כבר מזמן לכזו הפוגעת ישירות באזרחים ומובילה את המשטרה לנהל לא אחת מרדפים בעטיים נלכדים שוהים בלתי חוקיים (שב"חים), לרוב אפילו קטינים שנוהגים ברכבים הגנובים ללא רישיון, תוך סיכון חיים ממשי של המשתמשים האחרים בדרך.

במהלך הלילה בעקבות תלונה שהתקבלה בגין גניבת רכב מרחוב הדגנים ביהוד, ניהלו שוטרי תחנת מסובים מרדף אחר רכב החשוד כגנוב מיהוד. השוטרים הצליחו לתקל את הרכב על ציר כביש 40 בכניסה למושב נחלים, הסמוך לפתח תקווה, ושם ביצעו מעצרו של קטין בן 16, תושב השטחים, שב"ח, והוא נלקח לחקירה. היום (שני) הובא החשוד לבית המשפט השלום לנוער בבת ים, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו. החקירה נמשכת.

תגיות:
פתח תקווה
/
בית משפט השלום
/
שבח"ים
/
יהוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף