חשד: מאמן כושר מוכר אנס מתאמנת לאחר שהשקה אותה בסם אונס

מאמן כושר בשנות ה-30 לחייו, תושב תל אביב, נעצר בחשד לאונס צעירה בת 20, המתאמנת אצלו במכון. בין השניים יש היכרות מוקדמת. המשטרה פתחה בחקירה מקיפה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיטמאיה כהן צילום: צילום עצמי
עורך הדין בפרשת מאמן הכושר בתל אביב | צילום: ללא

מדובר במאמן כושר וספורט שבסטודיו שלו מתאמנות נשים מוכרות ומפורסמות. במהלך סוף השבוע הגיעה הצעירה למשטרת תל אביב צפון והתלוננה כי נפלה קורבן לאונס על ידי החשוד שעימו יש לה הכרות מוקדמת. על פי החשד, המאמן אנס אותה לאחר שהשקה אותה בסם האונס והיא איבדה שליטה.

חדר כושר, אילוסטרציה
חדר כושר, אילוסטרציה | צילום: אינג'אימג'

מדוברות המשטרה נמסר: "תחנת תל אביב צפון במרחב ירקון עצרה חשוד תושב ת"א בחשד לפגיעה מינית לכאורה בתושבת ת"א בשנות ה-20 לחייה. בסופ"ש התקבלה במשטרת תא"צ תלונה מתושבת תל אביב על חשד לפגיעה מינית ע"י חשוד שעמו יש לה הכרות מוקדמת".

"בעקבות התלונה, פתחה המשטרה בחקירה מקיפה לבירור נסיבות האירוע ובשעות האחרונות, בוצעו מגוון רחב של פעולות חקירה, לרבות מעצרו של חשוד בשנות ה-30 לחייו תושב תל אביב, שהועבר לחקירה בתחנת תל אביב צפון. בתום חקירתו החשוד נכלא והוא צפוי להגיע במוצ"ש לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב".

"אני בטוח שבעוד מספר ימים, כאשר יבוצעו פעולות, החקירה בעניין האמת התבהר, והאמת התבהר ותראה שהוא לא עשה דבר. היו יחסים ביניהם, הכחיש לחלוטין מכל וכול. לא היה, לא נברא, לא היה כלום, לא היה לא נברא. אני אגיד את זה כבר עכשיו, אני אשתדל בעניין הזה בגלל צו האיסור הגורף. אני באמת לא אכנס לכל הפרטים, אני אגיד את זה בצורה כזאת, שיתף פעולה באופן מלא עם החוקרים, לא הסתיר דבר לשאלותיהם. הוא נתן גרסה מלאה אני מקווה מאוד שיבדקו את גרסתו", טען.

תגיות:
אונס
/
תל אביב
/
מעצר
/
מאמן כושר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף