מחר (רביעי) בשעה 15:00 יבקר יו"ר הועדה יחד עם ראשי רשויות וחברי הוועדה בחברת הדסים שבאזור התעשייה צח"ר בראש פינה. במקום היה אירוע פרוטקשן גדול בו נשרפו כלים שמחירם נאמד בכארבעה מיליון ש"ח, במטרה לשמוע את בעלי העסקים שנפגעו ולראות בעיניים את האזור שנפגע.
בן עמי הוסיף: " אנחנו רוצים להיות עם חופשי. אמרתי לחבר בחצור - סבא שלי שעלה לארץ מרוסיה ב-1886 לא הגיע בשביל שאני אשלם 'חאווה'. התשלומים יוצרים מפלצת. אני עושה מה שצריך, הכול חוקי, אבל לא יכול להתחרות עם עבריין. בשביל זה באנו לפה? למה מנרמלים את זה? לא יכול להיות שאני צריך להשקיע מיליונים ולחיות מבוהל. אני כמו אבא שלי - הוא לא הסכים להתפנות למקלט בשנות השמונים ואני לא מתכוון לזוז מפה".
בן עמי הדגיש כי באזור הגליל ישנם מקרים שמושתקים על אף שישנה ירידה מועטה: "יש המון מקרים שלא משתפים וחוששים לשתף. הם יודעים שאין להם הגנה, אבל גם הקהילה בכישלון אם היא מוכנה להמשיך ולשלם זה מעיד על קהילה חלשה".