"זבל, בן כלבה, סמרטוט": נשך אצבע ואוזן של קשיש - ואיים לרצוח אותו

ויכוח בין נהגים ברמת גן הסתיים עם כתב אישום חמור שהוגש כנגד תושב רמת גן בן 54 שנשך את אצבעו ואוזנו של הנהג האחר בן 71 גם הוא מרמת גן וגרם לו חבלות חמורות

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אזיקים, עצור
אזיקים, עצור | צילום: יוסי זמיר, פלאש 90
2
גלריה

ביום שלישי שעבר ה-29.7.2025 הוזעקו שוטרי רמת גן בני ברק לרחוב שרת ברמת גן בעקבות דיווח על קשיש שהותקף ברכבו על ידי נהג בעקבות ויכוח ביניהם על רקע שימוש בדרך. השוטרים שהגיעו למקום איתרו את הקורבן שהיה באמצע טיפול רפואי לפני שפונה לבית החולים כשהוא מדמם מאצבעו ומאוזנו בעקבות נשיכות עמוקות.

מהחקירה שנוהלה במחלק פשעים עולה כי הקורבן שנהג ברכב, עצר מאחורי מונית ברח' הרצל ברמת גן שנעצרה על מנת להעלות נוסע. באותה העת הנהג שהיה מאחורי הרכב של הקורבן התחיל לצפצף. בהמשך, הנהג החשוד המשיך בנסיעה אחרי רכבו של הקורבן. כאשר הגיעו לרח' משה שרת בר"ג, נכנס בניגוד לכיוון התנועה לעבר רכבו של הקורבן.

ניידת משטרה. אילוסטרציה
ניידת משטרה. אילוסטרציה | צילום: אבשלום ששוני

הנהג החשוד ירד מהרכב, ירק על הקורבן, תפס את ידו ונשך אותו באצבע. החשוד הפיל אותו על הרצפה ובעט בו. בהמשך נשכב עליו ונשך אותו באוזן. שכנים הגיעו למקום וניסו להפריד תוך שהחשוד המשיך בהתנהגותו, ירק שוב וקילל את הקורבן: "זבל", "בן כלבה", "סמרטוט".

החשוד המשיך ואיים על הקורבן: "אני גם מוכן להרוג אותך, אתה רוצה עוד מנה? אתה שומע עכשיו שאני יודע איפה אתה גר, אם אני מקבל שיחה משוטר, תלונה, אני בא לפה, אני הורג אותך, פשוט הורג אותך... אתה תמות מזה... בוא עוד פעם אני אתן לך". הקורבן נזקק לטיפול בבי"ח ותפרים.

תגיות:
משטרת ישראל
/
רמת גן
/
אלימות
/
ויכוח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף