תושב שכם בעל עבר ביטחוני נעצר על ידי שוטרי המחוז הצפוני בראש פינה, לאחר שהועסק במסעדה כשהוא מתחזה לאחר והציג בפני בעלי המסעדה תעודת זהות ישראלית מזויפת לכאורה.
אתמול (רביעי) פעלו שוטרי המחוז הצפוני ביישוב ראש פינה, בעקבות אינדיקציה מודיעינית על תושב שטחים השוהה בישראל ללא אישורים ומועסק במסעדה ביישוב. כבר משעות הצהריים נערכו בלשים בסביבת המסעדה, וכאשר זיהו את החשוד מגיע למקום עבודתו - ניגשו לבצע את מעצרו. מיד כשהבחין בכוח, ניסה החשוד להימלט, אך נעצר בתום מרדף קצר.
לאחר מעצרו, ובניסיון להתחמק מחשיפת זהותו, הציג עצמו החשוד כתושב ירושלים, ומסר לשוטרים פרטים מלאים של אזרח ישראלי שבזהותו התחזה. בבדיקה מול בעל המסעדה עלה כי החשוד הציג בפניו תמונה של תעודת זהות ישראלית התואמת לפרטים שמסר לשוטרים, אך בתעודה שהוצגה למעסיק הופיעה תמונתו של החשוד עצמו.