דרמה בביצה: גידי גוב נהג בשכרות לאחר הופעה ופגע בעשרה כלי רכב באיילון | צפו בתיעוד

ארבעה בני אדם נפצעו בתאונת דרכים בה נהג התנגש במספר כלי רכב בכביש איילון. לאחר בדיקה התברר כי הנהג, שהתברר כלא אחר מגידי גוב, היה במצב של שכרות

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
גידי גוב
גידי גוב | צילום: נתי שוחט, פלאש 90

לאחר התאונה הזמר נחקר ובתום החקירה, שהייתה ראשונית, הוא שוחרר בערבות צד ג', נאסף על ידי חבר וזומן הבוקר (שלישי) לחקירה אצל קצין תנועה במחוז תל אביב של משטרת ישראל.

מי שעיכב את הזמר הם שוטרי מתנ"א שהעבירו אותו לחקירה אצל בוחני תל אביב, שם כאמור מסר את גרסתו וטען כי איבד שליטה על הרכב. בחקירתו מסר הזמר כי חזר מהופעה במרכז הירידים בגני התערוכה בתל אביב.

מטעמו של הזמר המפורסם גידי גוב נמסר לאחר המקרה: "גידי גוב עבר הלילה תאונת דרכים בעיר תל אביב. מצבו טוב, הוא מתאושש בביתו. בריאות לכולם".

עד ראייה שהיה במקום ברגע התאונה, סיפר לוואלה: "ראינו אותו מתפרע בכביש והיינו בהלם לגלות מי הנהג. לא היינו מצפים בחיים שאחד כזה יעלה על ההגה שיכור. לפי איך שהוא התנהג היה ברור שהוא תחת השפעת אלכוהול ורק בנס לא היו נפגעים רבים יותר. לא האמנתי שאפגוש אותו אי פעם ועוד בסיטואציה כזו".

תגיות:
אלכוהול
/
תאונת דרכים
/
נהיגה בשכרות
/
איילון
/
גידי גוב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף