סמים וכלי נשק: 11 עצורים בשכונות הפשע של לוד ורמלה

כוח משימה מיוחד ביצע פעילות בפרדס שניר שבלוד ובשכונת ג'ואריש ברמלה וביצע מעצרם של 11 תושבי אותם מקומות. זאת כאשר ברשותם נתפסו כלי נשק וסמים מסוכנים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
סמים וטלפונים שתפסה המשטרה
סמים וטלפונים שתפסה המשטרה | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה

בנוסף, בטירה ביצע הכוח המשולב מעצרו של תושב המקום כשבמתחם מגוריו נתפסה תחמושת מסוג כדורי 9 מ"מ ו -5.56 מ"מ , מחסניות של אקדח גלוק וכן מחסניות של רובה סער.

אקדח שנתפס
אקדח שנתפס | צילום: דוברות המשטרה

הכוח שכלל את שוטרי ובלשי תחנת לוד, רמלה  וטירה יחד עם היחידה למאבק בפשיעה (יל"פ) של מרחב שפלה, היחידה המרכזית (ימ"ר) של מחוז המרכז, לוחמי מג"ב, המשמר הלאומי מרכז ויחידת הכלבנים המחוזית, ביצע פעילות מבצעית מוגברת ויזומה באותם מוקדים במטרה לשפר את תחושת הביטחון בקרב התושבים ולהמשיך במאבק העיקש וחסר הפשרות מול מחוללי הפשיעה , תוך תפיסת אמצעי הלחימה (אמל"ח) רב שזלג לידיהם.

גורם במשטרה מציין. "תפיסת אמצעי הלחימה והסמים, מצטרפת לשורה של הישגים מבצעיים משמעותיים למען שלום הציבור, בהתאם לאסטרטגיה ההתקפית של מחוז מרכז נגד מחוללי הפשיעה. כלל האמל"ח, הסמים והמוצגים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל". 12 החשודים נעצרו, נחקרו ובהתאם לצורכי החקירה וממצאיה הובאו ע"י השוטרים לבימ"ש לדיון בבקשה להארכת מעצרם.

תגיות:
נשק
/
סמים
/
לוד
/
רמלה
/
מעצר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף