מתחזקים החשדות נגד בן ה-38 מראשל"צ: "מודע היטב לגיל הקטינות"

בית משפט השלום בראשל"צ האריך בפעם השנייה, את מעצרו של עובד עירייה בן 38, החשוד בביצוע מעשה מגונה בילדה בת 12, בארבעה ימים נוספים, לאחר שהתברר כי קיים חשד להתקשרויות עם קטינות נוספות

מאיה כהן צילום: צילום עצמי
בית משפט השלום בראשון לציון
בית משפט השלום בראשון לציון | צילום: נתי שוחט, פלאש 90
2
גלריה

החשוד נעצר בשבוע שעבר לאחר שעל פי החשד, שגן ביצע עבירות מעשה מגונה בילדה אותה הכיר ברשת. בדיון הקודם נקבע כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות, וכי מתקיימות עילות מעצר של מסוכנות וחשש לשיבוש החקירה. במהלך הדיון השני טען נציג המשטרה כי מאז הארכת המעצר האחרונה, "החשד נגד החשוד התחזק". לטענתו, עולה "תמונה של אירועים נוספים עם קטינות נוספות".

הסנגורית טענה מנגד כי מדובר בחשוד ללא כל רישום פלילי קודם, וזו חקירתו הפלילית הראשונה. היא הדגישה כי החשוד עובד מעל עשור בעיריית ראשון לציון. כמו כן נטען כי התלונה הוגשה באוגוסט, והחשוד נעצר רק לאחר חודשיים כאשר חוקרת הילדים חקרה את המתלוננת רק לאחר שלושה שבועות מהתלונה, וכי המהירות הנמוכה בה טופל התיק מעידה על "שאלת המסוכנות אם בכלל".

עיריית ראשון לציון
עיריית ראשון לציון | צילום: אבשלום ששוני

ההתפתחות המדוברת, כפי שציין השופט, היא "התקשרויות עם קטינות נוספות", וכי "עולה מהן שהחשוד מודע היטב לגיל הקטינות ובכל זאת מעונין בקשר איתן ומעונין במפגש איתן כולל מגע מיני". השופט קבע כי התפתחות זו מציבה את הדברים באופן שונה מהדיון הראשון, וכי "אין מנוס מהותרת החשוד במעצר גם בפעם הזו".

תגיות:
בית משפט השלום
/
ראשון לציון
/
הארכת מעצר
/
חשד למעשים מגונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף