שני צעירים נפצעו קשה בקטטה המונית מחוץ למועדון בתל אביב

שני צעירים נפצעו באורח קשה מדקירות בקטטה המונית בכניסה למועדון בלונדון מיניסטור בתל אביב. המשטרה מנסה לאתר את החשודים במעשה, שככל הנראה נמלטו לדרום הארץ

מאיה כהן צילום: צילום עצמיאלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אירוע אלימות באבן גבירול בתל אביב
אירוע אלימות באבן גבירול בתל אביב | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

שני צעירים נפצעו באורח קשה מדקירות בקטטה המונית בכניסה למועדון בלונדון מיניסטור בתל אביב. המשטרה מנסה לאתר את החשודים במעשה, שככל הנראה נמלטו לדרום הארץ.

סמוך לשעה 6 בבוקר היום (שישי) התקבל דיווח על אודות חשד לאירוע דקירה ברחוב שאול המלך בתל אביב. שוטרי משטרת לב ת"א ומד"א שהגיעו למקום הבחינו בשני פצועים באורח קשה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לשניים טיפול רפואי ופינו אותם לבית החולים איכילוב הסמוך.

שוטרי תחנת לב ת"א פתחו בחקירה, ומבדיקה עלה כי במועדון היה ליין של בני העדה האתיופית. בשלב מסוים, מסיבה לא ברורה החלה קטטה סמוך למועדון, ובהמשך ירדה לכיוון החניון - שם גם נשלפו הסכינים ובוצעו הדקירות. השוטרים החלו בסריקות נרחבות באזור על מנת לאתר את החשודים, שככל הנראה הינם מדרום הארץ ובמקביל אנשי הזיהוי הפלילי אספו ממצאים בזירה. המשטרה אספה תיעוד ממצלמות אבטחה במועדון ובמרכז המסחרי וכעת היא מתחקה אחר זהותם של המעורבים, וכן בוחנת מי מהם היה מעורב באירוע הדקירה.

תגיות:
תל אביב
/
אירוע דקירה
/
קטטה המונית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף