המניע - פלילי: זוהתה הגופה שחולצה מבור מים

גופתו של משה צברי, שנעדר כבר יומיים, נמצאה בתוך בור מים סמוך לכפר זוהרים. שוטרי תחנת קריית גת פתחו בחקירת המקרה והחלו לאסוף ממצאים ולבדוק את נסיבות האירוע. החשד - פלילי

דן עזרא צילום: פרטי
הזירה בה נמצאה הגופה בבור מים סמוך לכפר זוהרים | צילום: דוברות המשטרה

גופת אדם נמצאה היום (שלישי) בתוך בור מים בסמוך לכפר זוהרים. שוטרי תחנת קריית גת פתחו בחקירת המקרה, החלו לאסוף ממצאים ולבדוק את נסיבות האירוע, ומסרו כי הגופה תישלח למכון לרפואה משפטית - כאשר לאחר שעות ארוכות של ניסיונות הגופה חולצה בהצלחה. נציין כי הגופה נמצאה בבור שעומקו יותר מ-40 מטרים.

משה צברי ז''ל
משה צברי ז''ל | צילום: שימוש לפי סעיף 27א'

מדוברות יחידת להבה בכבאות והצלה נמסר כי "בשעות האחרונות פעלה היחידה, בשיתוף מחוז דרום וירושלים, לחילוץ אדם אשר אותר בבור בשטח מיוער סמוך לכפר זוהרים. לאחר בניית מערכות חילוץ, הורדו לבור שני מחלצים המשמשים כחובשים. עקב אופי האירוע, הורדו לבור גם אנשי מז"פ לצורך חקירת המקרה. בסיום, הועלו כלל הכוחות שהורדו אל הבור יחד עם האדם, כאשר הוא ללא רוח חיים".

תגיות:
משטרת ישראל
/
חשד לרצח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף