משפט נתניהו מקבל תפנית - ששי גז: "השופטים הבינו - הרכבת יצאה" | האזינו

במהלך עדותו של נתניהו אתמול בבית המשפט התרחש אירוע חריג בו סנגורו של רוה"מ נזף בשופטים. עו"ד ששי גז התייחס למקרה בריאיון אצל אלי אוחנה וברק סר ברדיו 103FM. "כשנאשם מעיד זה יום קריטי", אמר גז בין היתר

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עדות נתניהו בבית המשפט | צילום: ללא קרדיט
עורך הדין עמית חדד
עורך הדין עמית חדד | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

בהמשך, אמר גז על תיק וואלה-בזק כי "מהתחלה אמרתי שתיק 4,000 לא היה צריך להיות מוגש בעבירת שוחד, והשופטים אמרו את זה בעצמם ובקולם, והם לא אמרו את זה בשלב מקדמי. גם אם דעתם תשתנה, הם יצטרכו להיות מלאכים כדי לומר את זה, מה בציבור יגידו? אנחנו כמו טשולנט - אתה מכניס בכל פעם את אותם החומרים, ואתה לא יודע מה יצא מזה".

עו''ד ששי גז
עו''ד ששי גז | צילום: פלאש 90

בנוסף, העיד גז כי הוא אינו מבין מדוע נתניהו ביקש מנשיא המדינה, יצחק הרצוג, חנינה. הוא פנה לאלי אוחנה ושאל אותו: "אתה מאמין לו שהוא מגיש בקשה לחנינה כי הוא לא להגיע פעמיים בשבוע ולנהל את המדינה? אנחנו בדצמבר, אתם יודעים מתי הוא התחיל להעיד? בדצמבר - שנה הוא מעיד. לא קרה עדיין שהוא מעיד שלוש פעמים בשבוע".

לסיום, אמר: "הוא דוחה ודוחה ודחה, ומשפט צריך להיגמר. השופטים הבינו שאם הם לא יתפסו את המושכות, הם לא יגמרו בחיים עם המשפט הזה. חשבתי שביבי עצמו מאוד ירצה, אם הוא רוצה לצאת זכאי, לסיים אותו, אבל לא קרה בישראל שנאשם מעיד שנה שלמה. על חומרת ההשלכות הציבוריות של משפט נתניהו, אמר גז כי בעיניו הן משמעותיות ביותר. "המשפט הזה לדעתי קרע את העם ואת המדינה, אני מהאנשים שחושבים שכל מה שקרה במדינה הזאת הוא בגללו. הכול זה המשפט. איך לסיים משפט מתנהל במדינה דמוקרטית? הרכבת יצאה, זו לא חנינה, זו בקשה לביטול משפט", אמר גז.

תגיות:
אלי אוחנה
/
עו"ד ששי גז
/
עו"ד עמית חדד
/
משפט בנימין נתניהו
/
ברק סרי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף