בידי המשטרה ראיות שקושרות את החשוד לארבעה מקרים לפחות מהימים האחרונים ונעשים מאמצים לאתר קורבנות נוספים. בקבוצות וואטסאפ שונות מעלים תושבים חשש בעקבות אותם מקרים שבהם נפלו קטינות בנות 16 קורבן למעשים מיניים מצידו של חשוד שהגיח מולן רכוב על גבי אופניים חשמליים.
על פי המידע שבידי מעריב, בשני מקרים לפחות מדובר במנהרה התת קרקעית שמחברת בין שני צידי כביש 40 סמוך לצומת סגולה משכונת מפ"י לשכונת משה"ב שם ארב החשוד לקטינות שחלפו במקום בדרכן לבתיהן. החשוד חלף על פניהן שלף את איבר מינו והמשיך ברכיבה תוך שהוא גורם לבהלה ולהלם בקרב הקטינות שהחלו במנוסה מהמקום.
אט אט עלה כי לא מדובר במקרים חד פעמיים שכן צעירות נוספות חשפו כי נפלו גם הן קורבן למעשיו המתועבים של אותו חשוד. אתמול כאמור, הגיע הסיוט הזה ככל הנראה לקיצו שעה שתלונה שהתקבלה במוקד 100 הועברו לטיפול מיידי וזמן קצר לאחר מכן ברחוב ההסתדרות שבמרכז העיר הצליחו השוטרים להתחקות אחר החשוד ולבצע את מעצרו.