בהמשך לחשיפת מעריב: המשטרה בוחנת חשד לשיבוש חקירה נגד צחי ברוורמן

המשטרה בוחנת חשדות לשיבוש חקירה מצד ראש הסגל של ראש הממשלה, בעקבות עדויות חדשות בפרשת הבילד, שלפיהן הועברו מידע ושמות נחקרים מתוך חקירה חשאית שהתנהלה בצה״ל

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אלי פלדשטיין על העימות עם יונתן אוריך | צילום: כאן 11
הטור של בן כספית על פגישת פלדשטיין וברוורמן
הטור של בן כספית על פגישת פלדשטיין וברוורמן | צילום: מעריב אונליין

פלדשטיין הגיע לפגישה בקריה במכוניתו, יחד עם אדם נוסף. ברוורמן יצא אליו מהבור, והשניים ישבו בחניון בקומה מינוס ארבע. בפגישה סיפר ברוורמן לפלדשטיין כי נודע לו שמתנהלת חקירה חשאית במחב"מ (מחלקת ביטחון מידע בצה"ל). הוא הקריא לפלדשטיין רשימת נחקרים ושאל אם הוא מזהה מי מהשמות. לדבריו, אם החקירה קשורה ללשכה – הוא מסוגל "לכבות אותה".

בין שמות הנחקרים שהקריא ברוורמן היה גם הנגד שמואשם בגניבת מסמכים סודיים ביותר מצה"ל והעברתם לפלדשטיין, שהעבירם הלאה עד שנחתו ב"בילד". שמו האמיתי של הנגד, כפי שהוקרא על ידי ברוורמן, הוא אהרון רוזנפלד. פלדשטיין הכיר אותו בכינויו "ארי", ולא היה ערני מספיק כדי לעשות את החיבור. כך "פוספסה ההזדמנות לכבות" את החקירה מבעוד מועד. פלדשטיין אמר שאינו מכיר איש, והפגישה התפזרה.

תגיות:
בילד
/
צחי ברוורמן
/
פרשת גניבת המסמכים המסווגים
/
אלי פלדשטיין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף