ספרו את הכסף ונרדמו על הספה: אישה חזרה מחו"ל הישר לפלישה בסלון

שב"חים תושבי השטחים, בגיר וקטין, נעצרו לאחר שפרצו לדירה בתל אביב של אישה ששהתה בחו"ל. השניים גנבו כסף, תיעדו את עצמם סופרים את השלל במצלמה ונתפסו כשהם ישנים בסלון הדירה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תיעוד הברחת השב"חים בגדר ההפרדה בכביש 443 | צילום: דוברות המשטרה

נציין כי לכתב האישום צירפה המשטרה תיעוד שנמצא בטלפון הנייד של השניים ובו הנציחו את עצמם סופרים את הכסף שגנבו מדירתה של המתלוננת ומיד לאחר מכן נרדמו, מה שמחזק את המשפט שבכותרת ש"את הכסף סופרים במדרגות".

מעצר שב''חים בצפון תל אביב
מעצר שב''חים בצפון תל אביב | צילום: דוברות המשטרה

הבלשים שנכנסו לדירה עצרו את החשודים השב"חים, קטין בן 17 ובגיר בן 21, תושבי הכפר בידו שבשטחים. בחיפוש שנערך נתפס ברשותם  כסף זר שעל פי החשד נגנב מבעלת הדירה והשניים הועברו לחקירה.

במהלך פעולות החקירה עלה כי החשודים תיעדו בטלפון הנייד את גניבת הכסף מהדירה, תוך הוספת מוזיקה לסרטון שצולם בתוך הדירה. עוד עלה כי הבגיר מעורב על פי החשד במספר מקרי פריצה נוספים שקדמו לאירוע זה.

על פי החשד, בתאריך 7.1.26 פרץ החשוד הבגיר לדירה ברחוב בוגרשוב בתל אביב, משם נגנבו כסף ומחשב נייד, וכן כרטיס אשראי שבאמצעותו בוצע ניסיון שימוש בקיוסק סמוך.

מעצרם של שב''חים שהיו בהסעות בכביש 4
מעצרם של שב''חים שהיו בהסעות בכביש 4 | צילום: דוברות המשטרה

עוד עולה מהחקירה כי בתאריך  27.12.25 פרץ החשוד הבגיר לדירה ברחוב שלום עליכם בתל אביב, משם נגנבו מחשב וארנק עם כרטיס אשראי, באמצעותו בוצעו רכישות בקיוסק בעיר.

באירוע נוסף, על פי החשד, היה החשוד הבגיר מעורב בפריצה לדירה ברחוב רופין בתאריך 21.12.25, בשיטת מפתח שהושאר בארון חשמל. חוקרי הזיהוי הפלילי והזירה הטכנולוגית של מרחב ירקון פעלו בכלל הזירות לאיסוף ממצאים וראיות והצליחו לקשור את החשוד לשלל הפריצות.

תגיות:
גניבה
/
פריצה
/
מעצר שב"חים
/
שב"חים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף