רצח באופקים: דקר את חברו בבטן - ואז ניסה להעלים ראיות

גבר בן 64 נאשם כי דקר את מכרו בעקבות ויכוח. לאחר מכן גרר אותו החוצה כשהוא מדמם למוות, וניסה לנקות את הזירה לפני הגעת השוטרים

רמי שני צילום:  Moshe Shai/FLASH90
זירת האירוע באופקים | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

על פי כתב האישום, במהלך העימות דקר קליאונר את אזרן בסכין בבטנו. לאחר מכן משך אותו אל מחוץ לדירה והשאיר אותו מוטל על הקרקע כשהוא מדמם. בהמשך חזר לדירה וניקה את הרצפה במקום שבו נפל אזרן ודימם.

בשלב מסוים הגיעה בת זוגו של קליאונר לדירה. על פי המתואר, הוא הכניס לשקית את הסמרטוט שבו השתמש לניקוי הרצפה והורה לה להשליך אותו לפח - והיא עשתה כך. שכן שירד מקומה גבוהה הבחין באזרן מוטל על הקרקע והזעיק למקום משטרה וכוחות הצלה. אנשי רפואה שהגיעו לזירה ניסו לבצע בו פעולות החייאה, אך לבסוף נאלצו לקבוע את מותו.

שוטרים שהגיעו למקום החלו לאסוף ממצאים ולנסות לאתר עדי ראייה. חקירת המקרה הוטלה על יחידת החקירות המרכזית (ימ"ר) נגב, שבמהלכה נעצר קליאונר ונלקח לחקירה.

אמבולנס וניידת משטרה בזירה באופקים
אמבולנס וניידת משטרה בזירה באופקים | צילום: תיעוד מבצעי מד''א

במהלך השבועות האחרונים מאז האירוע הוארך מעצרו מעת לעת בבית משפט השלום בבאר שבע. בסוף השבוע הוגש נגד קליאונר כתב אישום בגין רצח מתוך אדישות וכן ניסיון לשיבוש מהלכי חקירה ומשפט.

תגיות:
רצח
/
אופקים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף