צלב קרס ופשקוויל לשחרור פלסטין: מעצר חשוד בהצתה הפך לתיבת פנדורה

תושב בני ברק נעצר בחשד להצתת רכב, אולם במהלך בידוק בבית המעצר נמצאו עליו חומרי הסתה וכגון צלב קרס העשוי מלוחות הברית הוא הוגדר כעצור ביטחוני. במשטרה לא זיהו זאת בבדיקה הראשונית

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
מעצר חשוד - הסתה לטרור (אילוסטרציה)
מעצר חשוד - הסתה לטרור (אילוסטרציה) | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה

התמיהה הגדולה היא כי החשוד נעצר על ידי תחנת משטרת בני ברק ועבר חיפוש על גופו אולם אותם חומרים לא אותרו על ידי אותם בודקים במשטרה למרות שעל גופו נמצאו חומרי בעירה לכאורה.

למעריב נודע כי החשוד שמעצרו הוארך בבית משפט השלום בתל אביב עד מחר (שלישי), נעצר על ידי שוטרי תחנת בני ברק אולם , באופן תמוה לחלוטין, אף אחד מהשוטרים לא עלה על זה כי מעבר לחשד למעורבותו בהצתת רכב, החשוד קשור גם לעבירות חמורות נוספות ובהן הסתה ממניע לאומני.

חומרי הסתה שהוחרמו בפעילות כוחות הביטחון (אין קשר לכתבה)
חומרי הסתה שהוחרמו בפעילות כוחות הביטחון (אין קשר לכתבה) | צילום: דובר צה''ל

עוד עלה כי ברגע שהועבר החשוד לבית המעצר באבו כביר, ביצעו לוחמי הכליאה בידוק על גופו ואיתרו פשקווילים המעלים חשד כבד להסתה ובהם נכתב "free Palestine" וסיסמאות נוספות וכן צלב קרס שהורכב מלוחות הברית ומגני דוד כביכול.

תגיות:
בני ברק
/
הסתה
/
הצתת רכב
/
צלב קרס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף