"הכתובת על הקיר - רצח של נהג אוטובוס הוא רק שאלה של זמן"

גל אלימות הנוער נגד נהגי אוטובוסים בדרום נמשך - נער גרם נזק לאוטובוס והתקיף את הנהג באבנים. הנהגים מעידים: "בעבר היינו מתלוננים במשטרה אבל הפסקנו משום שלא נעשה עם התלונות שום דבר"

רמי שני צילום:  Moshe Shai/FLASH90
עקבו אחרינו
זריקת אבנים על אוטובוס אשקלון
זריקת אבנים על אוטובוס אשקלון | צילום: כוח לעובדים
2
גלריה
זריקת אבנים על אוטובוס אשקלון
זריקת אבנים על אוטובוס אשקלון | צילום: כוח לעובדים

זהו מקרה שני בתוך ימים ספורים של פגיעה בנהגים. בסוף השבוע שעבר, קבוצת נערות ונערים שעלו על אוטובוס במרינה באשקלון, קיללו נוסעים וירקו עליהם, הפעילו את ברזי החירום של מערכת כיבוי האש וגנבו את פטישי החירום המותקנים באוטובוסים.

"התרגלנו כבר לספוג קללות ויריקות על בסיס יומי וגם לגניבת הפטישים והפעלת מטפי החירום. אלו דברים שבלתי אפשרי לטפל בהם במהלך נסיעה" אמר נ', נהג אוטובוס בעיר, "זריקת אבנים? זוהי כבר עליית מדרגה חמורה. למה שיציאה לנסיעה בקו תהיה כרוכה בסיכון חיים?".

הוא אמר עוד, כי נהגים רבים סבורים שאין טעם להתלונן על אירועים אלה במשטרה: "בעבר היינו מתלוננים במשטרה אבל רוב הנהגים שהותקפו או שעברו אירועים כאלה באוטובוסים שאותם הסיעו, הפסיקו לעשות זאת משום שלא נעשה עם התלונות שום דבר".

תגיות:
אוטובוס
/
אשקלון
/
אלימות נוער
/
כוח לעובדים
/
נהגים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף