נכנס עם סכין, איים על עובדים ושדד אלפי שקלים מתחנות דלק | תיעוד

כתב אישום חמור הוגש נגד שודד סדרתי ברמלה, שבתקופה של חודש שדד ארבע חנויות נוחות בעיר. הנאשם נהג לאיים בסכין חדה על העובדים כשהוא חבוש בכובע ועוטה כפפות, ונעצר סמוך לזירה על ידי צוות חקירה מיוחד

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
אביאל מונרוב בעת השוד | צילום: מצלמות אבטחה
חנות נוחות
חנות נוחות | צילום: אילוסטרציה

בתאריך 28.4.26, עם קבלת דיווח אודות שוד בחנות נוחות בתחנת דלק ברמלה, הגיעו שוטרי התחנה במהירות למקום, ביצעו סריקות מואצות ועצרו את החשוד סמוך לזירה, כשברשותו סכין שעל פי החשד שימשה לביצוע השוד, לצד פריטים נוספים הקושרים אותו למעשים. מונרוב נעצר בתום חקירה שניהלו חוקרי מחוז המחוז ובכך הביאו לסיום הסיוט שנמשך כחודשיים והטיל את אימתו על רמלה ועל חנויות הנוחות בתחנות הדלק בעיר.

מכתב האישום עולה כי מונרוב ביצע במהלך חודשים מרץ-אפריל ארבעה מעשי שוד שונים בעלי מאפיינים זהים כשבכולם הגיע אל חנויות הנוחות כשהוא עוטה כפפות על ידיו, חובש כובע לראשו, תיק על גבו ובידו סכין חדה, ותוך כדי איומים דרש לפתוח את הקופה. בכל אחד מהמקרים הוא הוציא בעצמו את השטרות, בשווי 830-5,000 שקלים.

תגיות:
משטרת ישראל
/
רמלה
/
חנויות נוחות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף