חקירת רצח בני הזוג פריחודקו: למעריב נודע - העבר האפל של החשוד במעשה המזוויע

כשבוע לאחר מציאת גופותיהם של רוסלן ואולגה פריחודקו, לאחר בדיקת המצלמות, נבדק חשד לרצח לאומני ע"י קטין - שאחיו ביצע פיגוע בגלילות

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
רוסלן ואולגה פריחודקו ז"ל
רוסלן ואולגה פריחודקו ז"ל | צילום: באדיבות המשפחה

מהחקירה עולה החשד לרצח על רקע לאומני, אולם על פרטי החקירה עדיין מוטל צו איסור פרסום. זאת היות ואת החקירה מנהלים כעת יחד השב"כ והיחידה המרכזית (ימ"ר) של מחוז המרכז במשטרה. בעקבות התפתחות בחקירה  אמש (רביעי), בשעות הערב ביצעו בלשי מחוז מרכז במשטרה מעצרו של קטין תושב לוד, החשוד במעורבות ברצח וכעת נבדק מי סייע לו להצטייד באקדח ולאן נעלם כלי הנשק.

מעצרו של החשוד התבצע על ידי כוח מסוערב של הימ"מ, ולאחר איסוף מצלמות אבטחה ושימוש באמצעים טכנולגיים מתקדמים שהובילו לאיתור זהותו של הקטין כמי שיש לו בני משפחה באזור. לפי החשד, הוא הגיע לזירה ברגל, שם נתקל בבני הזוג פריחודקו, ועתה כאמור נבדקת מידת מעורבותו בגרימת מותם של השניים, ונבחנות הנסיבות.

כזכור, בני הזוג פריחודקו נמצאו בתוך רכבם כשהם ירויים זאת כאשר כדור אחד חדר לראשה של אולגה ואילו כדור אחד חדר דרך סנטרו של רוסלן ובזירה נאספו שלושה תרמילים. במשטרה נכנסו לערפול בחקירה מיד אחרי שנמצא אקדחו האישי של רוסלן בכספת בביתו, מה שערער במעט את הערכה שהוא רצח את רעייתו והתאבד.

בני משפחותיהם של בני הזוג דחו בשאט נפש הערכה זו וטענו כי מדובר בבני זוג נורמטיביים שאהבו אחד את השני ונהגו לטייל כמידי שישי.

תגיות:
רצח
/
רצח לאומני
/
ראשון לציון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף