נתניהו: "לא חשבתי לפנות למוזס חשבתי שמוזס יבוא אלי אגיד לו מה אני חושב על זה. לשים את הכותרת הזו לא היה מחוייב למציאות. העיתון הוא עויין והוא המשיך. אני אמרתי לו 'החוק עומד בפני עצמו אבל אם תתקיף אותי אני אתקוף אותך'. זכותי. אם הוא משמיץ את בני ואשתי אז אתקוף אותו. כמו שעשיתי לגבי ערוץ 2, זכותי המלאה. אני בעצם אומר לנוני 'אל תעבוד עלי', יכולת לעצור את זה. היה לי חשד שהוא פעל עם סרנה והוא הכחיש את זה. לא זוכר שום בקשה. מה זה 'ארץ נהדרת'? פשוט קשקוש".
אירוע חריג מאוד: "אתה מעלים דברים!"
השופטת הוציאה את הצדדים להפסקה
כזכור, נתניהו אמור היה להעיד השבוע בבית המשפט, בימים שני עד רביעי, אולם השופטים הודיעו בתחילת השבוע כי הדיון של מחר (רביעי) יבוטל אף הוא, "מטעמים הקשורים בבית משפט". הם הודיעו על ביטול הדיונים הקבועים גם בימים ראשון ושני (15.6-14.6) וביום ראשון ה-5.7.
בכתב האישום נטען כי באחת הפגישות, שהתקיימה בתאריך 04.12.2014 ולקראת מערכת הבחירות לכנסת העשרים, מוזס הציע שוחד לנתניהו. זאת, בכך שיביא לשינוי ניכר לטובה בקו ובאופן הסיקור של נתניהו ובני משפחתו בכלי התקשורת מקבוצת "ידיעות אחרונות", ולשינוי לרעה באופן הסיקור של יריביו הפוליטיים, עד כדי "רעידת אדמה" ו"סיבוב הספינה", כאמור בשיחתם.
מוזס הציע כי יעשה כן באופן שיבטיח את המשך כהונתו של נתניהו כראש ממשלה לאורך זמן וזאת בתמורה לכך שנתניהו ינצל את השפעתו כראש הממשלה לקדם חקיקה שתטיל מגבלות על "ישראל היום" ותביא להטבות כלכליות משמעותיות מוזס ולעסקיו.
עוד נטען כי נתניהו לא סירב להצעת השוחד ולא הפסיק בעטיה את השיחה עם מוזס, והגם שלא התכוון לקדם את הצעת חוק (שעסקה בישראל היום), המשיך לנהל עם מוזס שיחה ארוכה ומפורטת על מרכיבי ההצעה, והציג בפניו מצג לפיו יש אפשרות של ממש שיעשה שימוש בכוחו השלטוני על מנת לקדם חקיקה המיטיבה עם מוזס. שני הנאשמים דוחים את המיוחס להם באישום.