בשעת לילה מאוחרת נזעקו הדיירים לקול פיצוץ אדיר שהחריד את הבניין והתעוררה בהלה רבה בקרב הדיירים. "מישהו פה לוקח סיכונים עד הקצה ולא חושש לפגוע באזרחים חפים מפשע. אירוע כזה יכול להסתיים בפציעה שלנו הדיירים על לא עוול בכפינו" אמר אחד מתושבי הבניין.
הדיירים חוששים להמשיך להתגורר במקום ולא מוכנים להמר על החיים שלהם. לדבריהם, אין בבניין גורם עברייני כלשהו והם לא מכירים מישהו מהשכנים שהסתבך עם עבריינים או שמאויים על ידם. "יכול להיות שזאת טעות בזיהוי אבל אנחנו לא ניקח סיכונים. תראו את ההרס שנגרם פה כדי להבין שאנשים פה יכלו לעוף באוויר" .
גם במשטרה לא מצליחים להתחקות אחר נסיבות האירועים והם מוגדרים כתעלומה, שכן הם לא מכירים דמות עבריינית שמתגוררת באותו בניין ולא קיבלו מידע על סכסוך כלשהו אליו נקלע אחד הדיירים. באופן תמוה המשטרה גם לא פרסמה את האירוע, שהתחולל בלילה יתכן בשל העובדה שהיא לא מצליחה להתמודד עם האירוע הזה בפעם השניה.
ממשטרת ישראל נמסר: "עם קבלת דיווח למוקד המשטרה נפתחה חקירה במסגרתה מבוצעות כלל הפעולות הנדרשות במטרה להגיע לחקר האמת".