חשד בחוף תל אביב: תושב חברון נעצר לאחר שנגע בנערות בתוך המים

שתי קטינות וצעירה, השוהות בישראל במסגרת פרויקט יהודי-אמריקאי, נפלו עפ"י החשד קורבן למעשים מגונים בעת שהיו במים בחוף צ'ארלס קלור בת"א. תושב חברון בן 20 נעצר

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
חוף צ'ארלס קלור בתל אביב | ארכיון
חוף צ'ארלס קלור בתל אביב | ארכיון | צילום: תיעוד מבצעי מד"א
2
גלריה

אתמול (שלישי) בשעות הערב התקבל דיווח במוקד המשטרה על חשוד שביצע מעשים מגונים בשתי קטינות ובצעירה בעת ששהו במים בחוף צ'ארלס קלור בתל אביב. מתרחצים ששהו בחוף הם שדיווחו על האירוע למשטרה.

תושב חברון שחשוד בבביצוע מעשים מגונים בתל אביב
תושב חברון שחשוד בבביצוע מעשים מגונים בתל אביב | צילום: דוברות המשטרה

שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון הגיעו במהירות למקום ועצרו את החשוד. בבדיקה התברר כי מדובר בשוהה בלתי חוקי, תושב חברון בן 20, והוא הועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

"על פי אחת העדויות, הוא ממש הכניס את ידו מתחת לבגד הים של הקטינה באזור הישבן, וכל זאת כשהן בתוך המים. החשוד מכחיש את החשדות נגדו, אולם לא יודע להסביר מה עשה בין קטינות בתוך המים. התיק הזה, אחרי הארכת המעצר, יועבר לעיון הפרקליטות במטרה להגיש נגדו כתב אישום בתוך זמן קצר ובקשה למעצרו עד תום ההליכים", אמר ל"מעריב" גורם המעורה בפרטים.

בסיום חקירתו נכלא החשוד, והיום הוא צפוי להיות מובא לדיון בעניינו בבית המשפט.

תגיות:
תל אביב
/
מעשים מגונים
/
הטרדה מינית
/
חברון
/
חוף הים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף