ארבעה רימוני הלם צבאיים וסמים מסוגים שונים נתפסו בדירה ברמת השרון, שעל פי החשד שימשה מוקד לפעילות עבריינית. מפקד מחוז תל אביב במשטרה חתם היום (חמישי) על צו סגירה מינהלי לדירה למשך 30 ימים.
על פי המשטרה, בתחילת השבוע פשטו בלשי תחנת גלילות במרחב ירקון על הדירה במסגרת פעילות מבצעית. במהלך החיפוש אותרו ארבעה רימוני הלם צבאיים שהוסלקו במקום, וכן סמים מסוכנים מסוגים שונים בכמויות שעל פי החשד אינן מיועדות לצריכה עצמית. חלק מהסמים נתפסו כשהם מחולקים, ובמשטרה חושדים כי נועדו להפצה.
במהלך הפעילות נעצר תושב רמת השרון בן 43 והועבר לחקירה בתחנת גלילות. החשוד מוכר למשטרה, אולם בשלב זה הוא אינו מזוהה עם ארגון פשיעה מסוים, ולא ידוע לאיזה גורם או ארגון הוא משתייך, אם בכלל. בהתאם לכך, גם הרקע להחזקת רימוני ההלם והיעד שאליו נועדו, ככל שהיה כזה, נמצאים בבדיקה.
בעקבות הממצאים פעלו שוטרי מחלק הרישוי של מרחב ירקון להוצאת צו סגירה מינהלי לדירה, בהתאם לחוק הגבלת שימוש במקום. מפקד מחוז תל אביב חתם על הצו, שיעמוד בתוקפו למשך 30 ימים, עד 18 בספטמבר. מעצרו של החשוד הוארך אתמול בבית המשפט עד 23 באוגוסט, והחקירה נמשכת.