"כמו שסבתא שלי הייתה אומרת - נו שוין, אז אמר. רונן כהן הוא אדם די תמהוני, הוא פאנליסט, ואין לו קשר אמיתי לחומרים מודיעיניים של השב"כ", אמר משגב. "חזקה על השב"כ שאם הייתה איזושהי בעיה איתי, הם היו פונים אליי. אני חושב שהנושא הזה די מוצה, פרט לשאלה איך פקיד מדינה מתראיין בתוכניות ומציע את מי לעצור ואת מי לחקור. אלה הימים שהגענו אליהם".
לדבריו, הפרסום המדובר הופיע כבר לפני יותר משלוש שנים: "פרסמתי את זה ביולי 2023, בזמן ההפיכה המשטרית, אחריי פרסמו את זה גם בחדשות 12 וגם ב'דיילי מייל'. זה קרה שנתיים וחצי לפני הסיפור המשונה שמכרו לנו בשבוע האחרון".
"מדוע זה עלה עכשיו? מישהו חושב שהאיראנים המתועבים, עם כל שירותי המודיעין שלהם, צריכים את אורי משגב והפייסבוק שלו כדי להבין איפה היעדים לכאורה נמצאים? אלה שטויות".
על הפרסום בעניין ניסיון הפגיעה ביאיר נתניהו אמר: "יש לזה כבר שבע גרסאות שונות. מדוע רונן כהן ומשפחת נתניהו רצו להפר צנזורה ולפרסם את זה עכשיו? התשובה ברורה. הם צריכים לנמק למה שרה נתניהו וילדיה מאובטחים לכל החיים, ואיזנקוט וגולן לא. הסיבה השנייה היא העבודה שאני עושה נגדם בחודשים האחרונים ובכלל".
"זה מוציא אותם מדעתם, ואני יודע על זה גם מבפנים וגם מבחוץ", סיפר. "הם מנהלים נגדי שורה של הליכים משפטיים. בינתיים הם נכשלו בכול. סף הלחץ גדול והחשיפות רק הולכות ומתגברות". לדבריו, "הם לא בחרו ביעד הנכון במקרה הזה".
משגב הסביר כיצד הוא מחליט אילו פרטים לפרסם: "השיקול שלי הוא האינטרס הציבורי וגם האם זה מעניין. אם היא ובנה מבלים במסיבה שמוגדרת 'מסיבת קזינו' על גג במיאמי בזמן שאנחנו נלחמים פה בחמאס, חיזבאללה ואיראן - יש בזה עניין לציבור. אם הם יושבים בבית קפה או שיאיר מוציא את הכלב, לא אפרסם את זה, אני לא עובד ב'פנאי פלוס'".
"אנחנו לא רוצים חלילה שתיפול אף שערה מראשו של אף ישראלי על ידי האיראנים המנוולים. האיראנים ניסו לחסל גם אותי וגם את ילדיי, אבל ויש חשיבות לדעת מה הם עושים בזמן המלחמה - הן במיאמי והן במסיבות שלהם אצל מיליונרים", הוסיף.
כשנשאל על מקורותיו, השיב: "הכלל הראשון במערך המקורות הוא שלא מדברים על מערך המקורות. אני מבטיח שהכול נעשה באופן פטריוטי, חוקי ומאהבת ישראל".