בעלה של מזל הדדי ז"ל: "ביקשתי נתיחה לאחר המוות, המכון הפתולוגי סירב"

חודש לאחר מותה המסתורי של מנהלת החשבונות של לבייב, ולמרות הבטחות המשטרה לשפוך עוד אור על הפרשה, בן זוגה עדיין מנסה להבין מה נסיבות המוות

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

הדדי התייחס לעובדה שלא קיבל אף פנייה רשמית מהמשטרה, על אף ההבטחות: "עברו כבר שבועיים מאז שקמתי מהשבעה וכל שנאמר לי זה שהנושא בחקירה. או שהתיק הזה יושב בצד ומחכים שהזעם של הציבור יעבור, או שבאמת חוקרים. את התשובה אדע אחרי שנשמע את המסקנה שיגיעו אליה. קשה מאוד לילדים. עברו כבר שלושה שבועות ויום והכל עדיין בערפל. זה הזוי".

במסמך של המכון הפתולוגי באבו כביר, תחת סעיף "סיבת המוות" לא נכתב דבר, ציינה חסון. הדדי הוסיף: "זיהיתי את הגופה באותו יום, למחרת הוזמנתי לחקירה והתייחסו לזה כאילו היא התאבדה. אני עצרתי אותם התחלתי להסביר שצריך לבצע נתיחה. חתמתי על מסמך לנתיחה אך משום מה מישהו במכון עמד על כך שלא צריך נתיחה. זה היה מוזר מאוד. אמרו שאין פצע של ירייה או דקירה אז לא צריך. זה נשמע לי קצת לא נורמאלי".

תגיות:
לב לבייב
/
חשד להתאבדות
/
מזל הדדי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף