בהסכמת פרקליטיו: מעצרו של משה חוגג הוארך בשישה ימים

בית המשפט החליט להאריך פעם נוספת את מעצרו של איש העסקים לצורך ביצוע השלמות חקירה ולשחררו בתום התקופה. לאחר מכן יועבר החומר לפרקליטות שתחליט האם להגיש הצהרת תובע לקראת כתב אישום

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
משה חוגג
משה חוגג | צילום: פלאש 90

על מנת להשתחרר למעצר הבית בשבוע הבא, חוגג יצטרך להפקיד ערבות עצמית על סך של 10 מיליון שקלים, לצד ערבות מצד ג' על סך של 20 מיליון שקלים. כזכור, מדובר בפרשה חמורה בעטייה מיוחסים לחוגג חשדות לעבירות חמורות כמו מרמה, הונאה, גניבה בידי מורשה והלבנת הון וכן עבירות בתחום המין והמוסר.

עורכי הדין משה מזור ועמית חדד המייצגים את חוגג מסרו כי "על מנת למצות את החקירה בעניינו ולהביא לסיומה, סוכם בין הצדדים על הארכת מעצר נוספת של שישה ימים. אנו מברכים על החלטת המשטרה לשחררו בתום תקופה זו. משה חוגג ממשיך לשתף פעולה עם חוקריו ומאמין ובטוח בחפותו".

תגיות:
משה חוגג
/
הארכת מעצר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף