חיים אתגר: "שחקן הנבחרת לשעבר הפעיל לחצים כדי שארד מגרנט"

אתמול שודר בערוץ 12 תחקיר לפיו אברהם גרנט, לשעבר מאמן נבחרת ישראל וצ'לסי, לכאורה תקף מינית שורה של נשים לאורך הקריירה הארוכה שלו. יוצר התחקיר שוחח עם יוכפז ודוידוב

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
אברהם גרנט
אברהם גרנט | צילום: רויטרס

אתמול שודר בערוץ 12 תחקיר לפיו אברהם גרנט, לשעבר מאמן נבחרת ישראל וצ'לסי, לכאורה תקף מינית שורה של נשים לאורך הקריירה הארוכה שלו. יוצר התחקיר, חיים אתגר, שוחח הבוקר (שני) עם גולן יוכפז וענת דוידוב ב-103FM.

בין היתר, סיפר אתגר כי שחקן נבחרת ישראל לשעבר הפעיל עליו לחצים כדי שלא ישדר את התחקיר:  "שחקן נבחרת ישראל לשעבר, דמות מאוד מוערכת שמפעיל לחצים מאחורי הקלעים שאני לא האמנתי שיירד לרמה כזו. במרחק אדיר בין הדימוי של אותה אישיות למעשים שלו".

"היו ניסיונות להגיע לנשים ולרמוז לנו שהשמות שלהן ייחשפו", המשיך אתגר, והוסיף: "יש פניות נוספות, צריך לומר שאנחנו בודקים אותן".

תגיות:
אברהם גרנט
/
חיים אתגר
/
אברם גרנט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף