רוצים "דירה בהנחה"? הנה מה שאתם צריכים לעשות

משרד הבינוי והשיכון הודיע על תוכנית חדשה של הגרלת אלפי דירות בשנה במחירים נמוכים מהשוק. האם גם אתם תוכלו להשתתף? שאלנו את עו"ד כרמית שחיבר, המתמחה בנדל"ן את כל השאלות הבוערות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כל מה שצריך לדעת על הגרלת הדירות במחירים נמוכים של המשרד לבינוי ושיכון
כל מה שצריך לדעת על הגרלת הדירות במחירים נמוכים של המשרד לבינוי ושיכון | צילום: envato
2
גלריה

השבוע הודיע משרד הבינוי והשיכון על תוכנית חדשה של הגרלת אלפי דירות בשנה במסגרתה ישווקו בהנחה משמעותית דירות לזכאים. המשרד, בהובלת שר הבינוי והשיכון זאב אלקין, הודיע כי במסגרת התוכנית "דירה בהנחה" יתפרסמו בקרוב כ-10 אלף דירות שיוצאו להגרלה, כמו בתוכניות קודמות כמו מחיר למשתכן ומחיר מטרה. כ-30 אלף דירות יוגרלו במסגרת התוכניות לדיור בר השגה ברחבי הארץ והן כוללות עודפים של התוכניות הקודמות. האם התוכנית החדשה מתאימה לכם? האם אתם זכאים להשתתף בהגרלה ואיך זה בכלל עומד לצאת לפועל? שאלנו את עו"ד כרמית שחיבר, המתמחה בתחום הנדל"ן את כל השאלות הבוערות.

עורכת הדין כרמית שחיבר
עורכת הדין כרמית שחיבר | צילום: עמית יוגב

עו"ד כרמית שחיבר הינה מומחית בתחום המקרקעין, בעלת ניסיון רב בחוזי קניה, מכירה והשכרת נכסים. בשנים האחרונות ביצעה  עשרות עסקאות מגוונות הכוללות רכישת/מכירת דירות, דירות יוקרה, מגרשים, משרדים.

תגיות:
שיכון ובינוי
/
מעריב משפטי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף