הותר לפרסום שמו של החשוד ברצח בנס ציונה; סנגורו: "הוא מתמודד נפש"

בית המשפט האריך את מעצרו ב-10 ימים והותיר לפרסם את שמו, רביד אריאל ישעיהו בן ה-32. סנגורו טען כי מדובר בבחור צעיר ללא עבר פלילי, הסובל מסכיזופרניה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
זירת החשד לרצח בנס ציונה
זירת החשד לרצח בנס ציונה | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

במהלך הדיון על הארכת המעצר, טען סנגורו כי מדובר בבחור צעיר ללא עבר פלילי, הסובל מסכיזופרניה. עוד טען כי מבדיקה ראשונית עולה כי הוויכוח בבית בינו לבין אחותו קשור לפרסום ברשתות החברתיות. במהלך הדיון על הארכת המעצר, טען החשוד כי אחותו גונבת ממנו. עורך הדין איתי שוחט, שמייצג מטעם הסניגוריה הציבורית את החשוד, אמר: "מדובר באירוע טרגי וליבנו עם המשפחה. האח מאובחן כמתמודד נפש מגיל צעיר ומטופל על ידע מערכת בריאות הנפש. לאור מצבו בית המשפט קיבל את טענותינו והורה לשלוח אותו לקבלת חוות דעת".

חשד לרצח בנס ציונה
חשד לרצח בנס ציונה | צילום: דוברות מד''א

מפקד תחנת רחובות, סנ"צ דודי מרון, סיפר: "עם קבלת הדיווח על המקרה הגענו מיידית למקום וגילינו לצערנו שהצעירה כבר איננה בין החיים. איתרנו בחדר סמוך חשוד שהתבצר, פרצנו פנימה ועצרנו אותו. יש לנו סיבות להאמין שהוא זה שביצע את הרצח". חקירת האירוע הוטלה על היחידה למאבק בפשיעה (יל"פ) של מרחב שפלה במשטרה.

בתוך כך, בית המשפט האריך את מעצרם של שני חשודים במקרי רצח נפרדים בעיר לוד. מעצרו של יעקב חיימוביץ', החשוד ברצח שכנתו, הוארך בשמונה ימים. מעצרו של משה אטיאס, החשוד ברצח אשתו, הוארך בתשעה ימים.

תגיות:
נס ציונה
/
חשד לרצח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף