לוחם המילואים רוני גניזת נפל בקרב בדרום לבנון

צה"ל התיר לפרסום את שמו של לוחם נוסף שנהרג במערכה בדרום לבנון - רס"ם במיל' רוני גניזת מגבעת שמואל. בן 36 בנופלו. באירוע נפצע באורח קשה לוחם מילואים נוסף

אבי אשכנזי צילום: אבשלום ששוני
רוני גניטז
רוני גניטז | צילום: דובר צה"ל
2
גלריה

חובש רפואת חירום במד"א אביעד הרץ סיפר: "מיד שקיבלנו את הדיווח על פצועים מהנפילה יצאנו בכוחות גדולים לזירות בהם התקבלו קריאות. באחת מהזירות ראינו גבר ואישה כבני 40 כשהם מחוסרי הכרה עם פצעי רסיסים. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלהם הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותם במקום".

רויטל יהוד ודביר שרביט
רויטל יהוד ודביר שרביט | צילום: באדיבות המשפחה

לפני כשנתיים החלימה רויטל ממחלת הסרטן והחליטה לעבור מאילת לקרית שמונה בעקבות בן זוגה שהחל לעבוד כקונדיטור בגליל. במהלך החודשים האחרונים בני משפחתה של רויטל ניסו לשכנע אותה לצאת מקרית שמונה ולהתפנות לבאר שבע, אך רויטל ודביר החליטו להמשיך ולהישאר בעיר יחד עם שלושת הכלבים שלהם שנהרגו גם הם מרסיסי הטיל שנפל בסמוך אליהם.

מוקדם יותר, מטח של כארבעים רקטות שוגר מלבנון לעבר חיפה והקריות. מד"א דיווח על ארבעה פצועים: נער בן 16 במצב בינוני, וארבעה פצועים באורח קל מרסיסים. רוכב אופנוע בן 36 נפצע קל בתאונת דרכים בזמן האזעקה.

תגיות:
חללי צה"ל
/
מלחמת חרבות ברזל
/
גבורה ישראלית
/
מבצע חיצי הצפון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף