הקצין שנפצע קשה פיקד על אלאור אזריה: "חיזקת אותי בתקופה הקשה, מייחל להחלמתך"

ישראל מאיר אליצור מאושפז במצב קשה אך יציב, בעקבות פיגוע הדריסה שהתרחש סמוך לצומת הפרסה. חמו: "עשה עבודה מקצועית ואחראית"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
הרכב הפלסטיני שביצע את פיגוע הדריסה בכפר נעמה שבבנימין
הרכב הפלסטיני שביצע את פיגוע הדריסה בכפר נעמה שבבנימין | צילום: TPS

ישראל מאיר אליצור, הקצין שנפצע באורח קשה בפיגוע שאירע לפנות בוקר בכפר נעמה ששיכת לחטיבה המרחבית 'אפרים', מאושפז כשהוא במצב קשה אך יציב, וכעת לא נשקפת סכנה לחייו. הרב יצחק סומר, חמיו של אליצור, התייחס ב-103FM למצבו הרפואי ובעיקר הודה לעם ישראל על התמיכה הגדולה בו ובמשפחתו.

"הוא אחרי ניתוח, עדיין מורדם ומונשם. על מה שקרה שם צריך לשאול את הצבא. הוא קצין, מ"פ בכפיר. עושה מלאכתו מאוד באמונה. עד כמה שאני יכול לשפוט הוא עושה אותה בצורה מקצועית, אחראית ומתוקתקת. אני רוצה להודות להתעניינות של עם ישראל כולו והתפילות הרבות. אנחנו ממש מרגישים מטופחים על ידי כל הסביבה, הצבא, החברים מהחטיבה ועל ידי השכנים. זה נותן כוח ומשמח מאוד".

מי שעוד התייחס לפציעה של אליצור, הוא החייל היורה, אלאור אזריה, שאליצור היה מפקדו בחלק מתקופת שירותו: "אח יקר וגיבור מאחל לך שתהיה החלמה מהירה בעזרת השם, תמיד עמדת איתי וחיזקת אותי בתקופה הקשה ההיא שעברנו, ברוך השם, וגם עוד בשירות בתור הסמ"פ שלי. אתה בן אדם זהב שתמיד נלחם כאריה כי זה הטבע שלך. כמו שנלחמת בשביל לבקר אותי בכלא וכמו שעכשיו נלחמת במחבלים הרוצחים האלה.

אני גאה להגיד שהייתי חייל שלך ובגאווה שלמה לקרוא לך המפקד. מבקש מכל עם ישראל להתפלל להחלמתו. לצערי לא הייתי שם איתך, אבל תהיה בטוח שאני משפחתי וכל העם תמיד עבורך. שום מחבל עלוב לא יעצור אותנו ואת עם ישראל לעולם. עם ישראל חי וקיים".

תגיות:
פיגוע דריסה
/
אלאור אזריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף